Muffin

 

SHETLAND SHEEPDOG

YOUR WINSOME

TRAMPTASS ZIVA "MUFFIN"

 

Muffin är en fyraårig blue merle tik. Hon kommer från Tramptass kennel i Halmstad. Hon är en sprallig tjej som i princip alltid har det typiska sheltie-leendet på läpparna. Muffin är verkligen min klippa som alltid gör mig glad även när livet inte går som tänkt. Hemma på gården är hon en riktig galenpanna. På bortaplan är hon lite försiktigare. En av de bästa sakerna hon vet är att jaga bollar, framför allt tennisbollar. I samband med att jag började träna agility med hennes dotter, Acai, så fick även Muffin börja.  Hon fick en mjukstart under 2018 men nu har vi börjat på allvar och förhoppningsvis kommer hon att starta i slutet av år 2019.

 

Sommaren 2017 fick Muffin sin första kull, Superfood-kullen. Inför den första kullen var Muffin enbart ögonslyst (ua). Därefter kom det till min vetskap att det är allt fler som röntgar sina egna shelties samt önskar röntgade avelsdjur. Även om Muffin aldrig har haft något synligt problem, vill jag gärna veta vad jag avlar på. I juni röntgade jag därför Muffin, HD: C ED: 0. Nedan till vänster finns länkar till bilder. Muffin är en aktiv hund och har aldrig haft problem med sina höfter.

DETALJER

 

Reg. nr:  SE19302/2014

Född:      2014-02-22

Kön:        Tik

Färg:       Blue merle

Höjd:      34,5 cm

Öga:       ua

HD:         C (bild)

ED:          ua (0) (bild: vänster | höger)

 

Utställd med VG.

MER OM MUFFIN

 

Nedan finner Ni ytterligare fakta om Muffin samt fler bilder på henne.

C.I.B. & SE UCH DK UCH DK V-12 NORD V-12 PL CH RO CH Shelteam Moonboy Dancer "Eric"

 

Eric som är Muffins fader är en multichampion från kennel Shelteam. Jag har vid två korta stunder träffa denna ståtliga hund i verkligheten. Han är inte bara väldigt vacker att titta på utan är dessutom en väldigt trevlig hund.

 

För att läsa mer om Eric, vänligen klicka på bilden, hans namn, eller kennelnamnet.

Babysocks Ophelia "Lucy"Lucy är Muffins moder och ägs av kennel Tramptass. Jag har träffat Lucy ett par gånger. Hon är en väldigt fin, lugn och harmonisk tik.För att läsa mer om Lucy, vänligen klicka på bilden, hennes namn, eller kennelnamnet.

YOUR WINSOME

KONTAKT

 

Adress:

Myltahusvägen 206, 253 42 Vallåkra

 

E-post:

ellinore@yourwinsome.com

 

Telefon:

+ 46 733 71 31 31

© 2018 Ellinore Sånge. Alla rättigheter förbehålls.