Nyheter

 

SHETLAND SHEEPDOG

YOUR WINSOME

NYHETER


Denna sidan kommer att uppdateras sporadiskt. För en större insikt i vår vardag hänvisar jag Er till vår Instagram, "YourWinsome".

13 juni 2019

 

Det är så himla roligt att få ta del av "valparnas" liv. Är otroligt tacksam för att de uppdaterar mig om hur de mår och vad de gör för någonting numera. Senast fick jag en uppdatering av Louise som äger Maqui. De hade haft en fotograf hemma som tagit bilder på honom och Demmi, deras andra hund. De blev verkligen superfina och jag fick lov att dela med mig av dem. Han är så otroligt söt och charmig denna killen! 

6 februari 2019

 

Goda nyheter! I måndags var jag och röntgade Acai, det blev både höftledsröntgen och armbågsledsröntgen. Idag kom resultaten in på Hunddata/ Avelsdata. Inte nog med att hon är fri på röntgen, hon fick A som resultat på höfterna. Jag är så himla glad!! Det är väldigt skönt att veta att hon är fri då jag vill träna och tävla agility med henne. Att armbågarna är utan anmärkning (0) betyder väldigt mycket då de påverkas en del vid landningar efter hopphinder samt vid snabba stopp på exempelvis kontaktfälten. Nu kan vi lägga upp en plan och träna på. Den 22 februari blir det ett besök hos kiropraktikern för både Muffin och Acai och den 27 februari ska de till massören och kollas. Vill gå igenom dem och se så att de är okej inför säsongen samt lägga upp en plan för vidare utveckling av muskulatur. 


Har uppdaterat Acais detaljer på hennes sida

24 december 2018

 

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR VI PÅ YOUR WINSOME!

 

Uppdateringarna har varit obefintliga här på hemsidan de senaste månaderna. 100% studier kombinerat med helgjobb och hundarna tar sin lilla tid. Därtill håller jag på med egna projekt, delvis det som ska fylla kategorin "Posters" i menyn. Sen ska man ha tid för lite annat med. Men roligt har jag under tiden! Igår blev det fotografering av hundarna här hemma. Först blev de julfina med vars ett julbad, kloklippning, snyggade till pälsen under och runt tassarna och slutligen en ordentlig genomborstning. Till bilderna fick de bli extra julfina med lite julkulor, rött band och glitter. Om än jag måste erkänna att det delvis var ett tappert försök att dölja Acais obefintliga krage efter hennes ettårsfällning. Slutligen firades lillejul i Skånehallen med lite agilityträning. Det är mycket kvar att arbeta med om jag ska få Acai startredo tills att hon blir agilitymyndig den 28/2. Men med träning och hårt arbete är det möjligt. Hon tycker att det är så himla roligt så hon blir bara glad. Muffin fick också hoppa lite hinder och springa tunnlar, hon tycker det är roligt men är lite disträ och vill göra sakerna när det passar henne. Såklart fick baby-Bell också följa med. Hon fick springa lite i tunnlar - vilket hon tyckte var SUPERroligt.

7 september 2018


Vi har en ny medlem i familjen. Välkommen till fina lilla Bell!


Bell, Jaffadays Kimberly, är en trefärgad tik från kennel Jaffadays. Bell har fått en egen sida här på hemsidan, Ni hittar mer information om henne under "hundar". Det går även att klicka på bilden till vänster så kommer Ni till hennes sida.

30 augusti 2018

 

Idag är ingen vanlig dag för det är Superfood-kullens födelsedag, hurra hurra hurra! Det är rent av obegripligt för mig hur det redan har gått ett helt år sedan de fem små valparna kom till världen. Det var verkligen en fantastisk upplevelse och jag minns hur stolt Muffin var. Hon var verkligen en underbar moder till sina valpar. Det har varit väldigt roligt att få följa alla fem valparna genom deras första levnadsår. Stort tack till samtliga valpköpare som låter mig ta del av deras liv. För att läsa lite mer om Superfood-kullen hittar Ni dem under "Valpar" i menyn ovan. 

 

Klicka på bilderna för att se dem i en större version.

8 augusti 2018

 

Igår började valpagilityn igen efter drygt en månads sommaruppehåll. Såväl Acai som jag var riktigt taggade. Hon är nästan vuxen nu, fyller ett år om bara några veckor. Så nu blir det lite fler moment som ska läras in. Vi gick igenom vippen/gungan så nu blir det lite besök till brukshundsklubben för att träna det. Ska även utveckla hennes running contacts till att göra dem med hinder framför. Så spännande! Min mor var med och tog några bilder på henne.

 

Klicka på bilderna för att se dem i en större version.

Bild: Muffin, Acai, Alva & Inez

3 augusti 2018

 

I veckan har jag haft finbesök. Louise som är ägare till Alva från Superfood-kullen kom och hälsade på med Alva och hennes andra sheltie Inez. Alltid lika kul att se mamma Muffin tillsammans med två döttrar. Alva och Acai trotsade värmen och busade ett tag i trädgården. Längtar till den dagen jag har fyra egna sheltiesar stående i dörröppningen.

 

Klicka på bilderna för att se dem i en större version.

Bild: Acai & Alva

YOUR WINSOME

KONTAKT

 

Adress:

Myltahusvägen 206, 253 42 Vallåkra

 

E-post:

ellinore@yourwinsome.com

 

Telefon:

+ 46 733 71 31 31

© 2018 Ellinore Sånge. Alla rättigheter förbehålls.